Actueel Nieuws

Woensdag 26 januari ontving Jan Pero het Hart voor Eindhoven

Uit handen van John en Joan van Het Ouderen Appèl Hart Voor Eindhoven. Ontving Jan Pero het Hart van Eindhoven. Dit vanwege zijn inzet voor onze stad én het genot, mede door gesprekken over deze pagina,  dat vooral de oudere Eindhovenaar beleeft aan de Facebook-pagina ‘ Eindhoven Toen’.

Lees verder

De woonboten lagen er al voordat er zware industrie kwam.

Ouderen Appèl – Hart voor Eindhoven heeft tig brieven aan de raad geschreven, maar als we al antwoord krijgen, is het altijd van B&W. Dit begrijpen wij niet, want de RvS geeft steeds een opdracht aan de raad een nieuw besluit te nemen. Als er al een besluit komt, is het niet goed en moeten … De woonboten lagen er al voordat er zware industrie kwam. Lees verder »

Lees verder

‘Station Strijp-S slecht toegankelijk voor mensen met beperking’

NS-station Strijp S moet snel toegankelijker worden voor mensen die slecht ter been zijn. Dat stelt het Ouderen Appèl, dat het stadsbestuur om opheldering heeft gevraagd. Ondanks eerdere toezeggingen is het ProRail en de gemeente Eindhoven in vijf jaar niet gelukt het station aan te passen. Toen fractievoorzitter Dré Rennenberg vorige week op het station … ‘Station Strijp-S slecht toegankelijk voor mensen met beperking’ Lees verder »

Lees verder

Windmolens: ‘Voor Hanevoet dreigen slapeloze nachten’

Bewoners van de Eindhovense wijk Hanevoet gaan straks slapeloze nachten krijgen, als de windmolen-plannen van de gemeente doorgaan. Dat vreest de lokale partij Ouderen Appèl Hart voor Eindhoven. De partij heeft om opheldering gevraagd bij het stadsbestuur. Zoef, zoef, zoef van de wieken. En dan ook nog dat vreselijke gebrom. Volgens Niek Rennenberg, raadslid van … Windmolens: ‘Voor Hanevoet dreigen slapeloze nachten’ Lees verder »

Lees verder

Nog geen plan maar al veel onrust over windmolens bij High Tech Campus, Ouderen Appèl op de bres voor omwonenden

EINDHOVEN – Grote windmolens om energie op te wekken horen niet thuis in gebieden waar veel mensen wonen en dus ook niet in de omgeving van de High Tech Campus (HTC). Dat stelt de Eindhovense fractie Ouderen Appèl in vragen aan het Eindhovense college van B en W Raadsleden Henri de Leeuw en Niek Rennenberg … Nog geen plan maar al veel onrust over windmolens bij High Tech Campus, Ouderen Appèl op de bres voor omwonenden Lees verder »

Lees verder
Ouderen Appèl Hart Voor Eindhoven