Actueel Nieuws

Politicus Dré Rennenberg (84) mag zich ereburger van Eindhoven noemen

Dré Rennenberg, fractievoorzitter van de Eindhovense partij Ouderen Appèl heeft dinsdagmiddag het ereteken van de stad Eindhoven gekregen. Hij kreeg de hoogste lokale onderscheiding voor al zijn maatschappelijke inzet. “Het kwam heel hard aan”, reageert Dré Rennenberg. “Ik had het absoluut niet verwacht. Het is een hele eer dat ik deze onderscheiding krijg voor mijn … Politicus Dré Rennenberg (84) mag zich ereburger van Eindhoven noemen Lees verder »

Lees verder

Woensdag 26 januari ontving Jan Pero het Hart voor Eindhoven

Uit handen van John en Joan van Het Ouderen Appèl Hart Voor Eindhoven. Ontving Jan Pero het Hart van Eindhoven. Dit vanwege zijn inzet voor onze stad én het genot, mede door gesprekken over deze pagina,  dat vooral de oudere Eindhovenaar beleeft aan de Facebook-pagina ‘ Eindhoven Toen’.

Lees verder

De woonboten lagen er al voordat er zware industrie kwam.

Ouderen Appèl – Hart voor Eindhoven heeft tig brieven aan de raad geschreven, maar als we al antwoord krijgen, is het altijd van B&W. Dit begrijpen wij niet, want de RvS geeft steeds een opdracht aan de raad een nieuw besluit te nemen. Als er al een besluit komt, is het niet goed en moeten … De woonboten lagen er al voordat er zware industrie kwam. Lees verder »

Lees verder

‘Station Strijp-S slecht toegankelijk voor mensen met beperking’

NS-station Strijp S moet snel toegankelijker worden voor mensen die slecht ter been zijn. Dat stelt het Ouderen Appèl, dat het stadsbestuur om opheldering heeft gevraagd. Ondanks eerdere toezeggingen is het ProRail en de gemeente Eindhoven in vijf jaar niet gelukt het station aan te passen. Toen fractievoorzitter Dré Rennenberg vorige week op het station … ‘Station Strijp-S slecht toegankelijk voor mensen met beperking’ Lees verder »

Lees verder
Ouderen Appèl Hart Voor Eindhoven