Wim Claassen volgt Henk Krol op

Wim Claassen volgt Henk Krol op

Persbericht 12 december 2014

Wim Claassen voor Ouderen Appèl in gemeenteraad Eindhoven
Het bestuur van het Ouderen Appèl Eindhoven heeft vanochtend in spoedberaad Wim Claassen gevraagd om namens de partij zitting te nemen in de gemeenteraad van Eindhoven.

Henk Krol, nu nog gemeenteraadslid, heeft het bestuur meegedeeld zijn zetel ter beschikking te stellen en zijn ontslag aan de raad aan te bieden
Het bestuur van het Ouderen Appèl Eindhoven is hedenochtend op de hoogte gebracht van het besluit van het Hoofdbestuur van 50 plus dat Henk Krol nu definitief Tweede Kamerlid is. Hij volgt mevrouw Martine Baay op, die wegens gezondheidsredenen het besluit heeft genomen niet meer terug te keren als Kamerlid. Henk Krol verving haar sinds september tijdelijk als Kamerlid.

Wim Claassen is de eerste opvolger op de lijst van het Ouderen Appèl. Momenteel is hij lid van de raadscommissie Economie en Mobiliteit. In het verleden is hij onder meer wethouder geweest te Eindhoven en te Valkenswaard.

Het bestuur bedankt Henk Krol voor zijn inzet voor het Ouderen Appèl Eindhoven, wenst hem veel succes in zijn werk voor de ouderen in de Tweede Kamer en hoopt op een voortzetting van de goede samenwerking.

 

Namens bestuur Ouderen Appèl Eindhoven
Niek Rennenberg