boekpresentatie ’Aan de oevers van Dommel slagvaardig op weg naar sociaal sterk en betrokken Eindhoven’ Door Dré Rennenberg

Het was een mooie bijeenkomst, de uitreiking van mijn boek in de bibliotheek. Jammer dat door de corona er maar een beperkt aantal mensen aanwezig mochten zijn. Mijn boek is te koop bij Boekhandel Wouter van Grinsven Korianderstraat 28-30 voor de prijs van € 17.50 euro. De opbrengst is bestemd voor het Steunpunt Materiele Hulpvragen om te gebruiken voor het bestrijden van armoede, de ellende, die nog steeds in onze stad aanwezig is, ondanks dat het geld hiertegen de plinten klotst. U koopt dus het boek en steunt daarmee een goed doel. U mag mij ook malen: a.rennenberg@eindhoven.nl en het komt in orde.

Mijn boek over 27 jaar Eindhovense politiek,met al zijn grappen en grollen, is van de drukpers gekomen. Ik heb geen heilige huisjes in stand gehouden en duidelijk aangegeven dat er in Eindhoven, onze stad, kloven aan het ontstaan zijn die wij niet moeten tolereren. Er zijn mensen die het gewoon slecht hebben en er komen er steeds meer. In mijn boek neem ik u mee naar 27 jaar Eindhovense politiek en naar het steeds toenemende pauperisme (armoede) in onze stad. Daarnaast geef ik mijn mening over de veranderende stad, waar torens worden gebouwd van 171 meter hoogte, waar het inwoners aantal zo hoog mogelijk moet worden om van 230.000 naar meer dan 300.000 moet gaan. Dit allemaal op hetzelfde stukje grond waarover we nu beschikken. Mijn visie is iets anders dan die van het gemeente bestuur, dat moge duidelijk zijn. Gelukkig sta ik niet alleen. Mijn boek is te koopen de netto opbrengst gaat naar het Steunpunt Materiële Hulpvragen van het Dekenaat Eindhoven die aan mensen, die zwaar in de puree zitten, nog hoop wil geven. Laat maar iets weten. Dre

Ouderen Appèl Hart Voor Eindhoven