Ronald Claassen

Bestuurslid
 Ronald Claasen

Ronald Claasen

Even voorstellen:

Hallo ik ben Ronald Claassen, 43 jaar, getrouwd met Anette en vader van twee dochters. Lotte van 9 jaar en Sophie van 7 jaar. Ik ben, met kleine uitstapjes voor mijn studie daargelaten, mijn hele leven al woonachtig in het prachtige Eindhoven.

In het dagelijkse leven ben ik sinds 2015 werkzaam bij Achmea Interpolis als verantwoordelijke voor de roosters van 300 mensen en daarnaast ook nog als schadeadviseur actief. Daarvoor ben ik bijna 20 jaar actief geweest in de sales wereld. Ik ben daarin werkzaam geweest als account manager in de buitendienst tot sales/teammanager. Ik heb dit vooral gedaan in de gedrukte- en online media wereld. Daarnaast werk ik in de steward organisatie van PSV waar als teamchef/hoofdsteward tijdens wedstrijden en evenementen, ik geef dan leiding aan een groep van ongeveer 50 stewards.

Ik ben sinds 2014 actief betrokken in de politiek, in eerste instantie heb ik me bezig gehouden met de campagne van mijn vader op o.a. social media, later ben ik aan de slag gegaan als bestuurslid van het Ouderen Appèl.

Ik hoop een brug te slaan tussen jong en oud om zo belangrijke zaken voor de regio Eindhoven ook in de toekomst te kunnen waarborgen.

Socials