Frans Noldus

Raadslid
 Frans Noldus

Frans Noldus

Mijn naam is Frans Noldus, ik ben 70 jaar en woon sinds 1969 in Eindhoven. Ik heb grote affiniteit  met de openbare ruimte, omdat ik tientallen jaren gewerkt heb op de afdeling Geo-informatie van de gemeente Eindhoven. Daarvoor heb ik gewerkt bij de Meetkundige Dienst van Rijkswaterstaat.

Vanaf 2009 ben ik lid van het Ouderen Appèl Eindhoven. Een partij voor inwoners van Eindhoven die in een sociaal-veilige stad willen wonen. Het werken aan een leefbare samenleving met respect voor alle generaties is hierbij het uitgangspunt. Persoonlijk ‘oor en oog’ zijn tussen alle geledingen in de stad is voor mij dan ook zeer belangrijk. Vanuit mijn motto ‘Meten is weten’ werk ik aan een duurzame samenleving en een financieel gezonde stad.

In de commissie Ruimte en Vastgoed en de Raad zet ik mij in voor leefbare wijken, buurten en straten. Dit alles met als leidraad het partijprogramma “Eerlijk en betrouwbaar heeft een naam”.

In mijn vrije tijd hou ik van wandelen, topografische kaarten, koken, fotografie en fietsen. In de vakantie ga ik graag met mijn vrouw Anny naar Zwitserland.

Daar waar nodig help ik mensen die aandacht of hulp nodig hebben.

Mijn nevenfuncties zijn:
Lid van de Centrale Cliënten Raad S&L Zorg in Roosendaal (een zorginstelling voor mensen met een verstandelijke beperking)
Voorzitter van de divisie Bergen op Zoom S&L cliënten.

Socials